DSHELF logotyp
FUNKTION & FLEXIBILITET

Flexibel extraförvaring

för alla utrymmen

DShelf

Tidlös och nyskapande svensk design

Nu lanseras den prisbelönta hyllan DSHELF i tre olika längder. En hylla som kombinerar stilsäker design med funktionell inredning. Den svenske designern Johan Hedengran löser vardagsproblem i hemmet med hyllan som erbjuder personlig och flexibel förvaring.

DSHELF är den perfekta överraskningen till den stilmedvetna som redan har allt. Den passar alla utrymmen och kan användas på många sätt. Hyllan kan därför enkelt anpassas efter olika behov. Den kan ställas på valfritt underlag, hängas på väggen eller monteras som hänghylla under plana ytor.

– Det finurliga med DSHELF är att den kan fästas lite hur som helst och var som helst, säger Thomas Sandell, berömd arkitekt.

För att värna om miljön tillverkas DSHELF lokalt i Sverige med svenska råvaror. Eftersom träfibrer från skogens tillgångar används vid tillverkningen går också 10 kronor per såld DSHELF oavkortat i retur till plantering av nya träd i utsatta områden.

– Det känns naturligt att ge tillbaka. Att återinvestera i skogen, det är hållbar tillverkning, förklarar Johan Hedengran.

För att matcha olika köksmått och förvaringsbehov så lanseras nu DSHELF i tre olika mått:
60, 70 och 80 cm.

Har ni fler frågor kan ni maila eller ringa oss.
Här nedan kan ni ladda ner både pressmedddelande i pdf-format och högupplösta bilder.

Presskontakt:

Johan Hedengran

johan@dshelf.se

Noll sju noll - två noll åtta, tre åtta, åtta åtta.

Ladda ner pressmeddelande:

Klicka här...