DSHELF logotyp
FUNKTION & FLEXIBILITET

Flexibel extraförvaring

för alla utrymmen

DShelf

Användbar form

DSHELF lanseras i vitt utförande med hög ytfinish och noggrant lackade beslag. Självklart medföljer de patenterade hängbeslagen, lim och skruvar som du kan behöva för att montera hyllan.

Med DSHELF skapar du en personlig förvaring. Hyllan är helt flexibel och kan anpassas efter just dina behov. Ställ den på ett underlag, häng den på väggen eller montera den som hänghylla under en plan yta.

Hur du använder din DSHELF avgör du själv. Den passar perfekt för allt från receptboken, som annars tar upp viktig arbetsyta, till musikspelaren, som sätter rätt stämning i köket när du blandar välkomstdrinken, eller som smart extraförvaring under trappan.

I leveransen av din DSHELF ingår också den mönstrade designmattan DPAD i vitt utförande, som förhindrar att föremål glider omkull, fungerar även som underlägg för heta föremål.

DSHELF och DPAD är enkla att rengöra. Du använder bara en fuktad trasa och ett milt rengöringsmedel. Torka sedan med en torr trasa.

 

 

Designmattan DPAD medföljer som en överraskning till hyllan. En snygg gummimatta i mönstrat vitt. Gummimattan förhindrar att böcker och föremål glider omkull, fungerar även som underlägg för heta föremål. DPAD är tålig, tvättbar och passar perfekt in i din personliga DSHELF.

 

Design

Idén bakom designen är “enkel förvaring på smarta ställen för saker du använder dagligen”. Designer är Johan Hedengran, som på ett handfast norrländskt sätt utgår från ett vardagsproblem för att skapa en lösning. Resultatet blir en nytänkande design som kombinerar stil med funktion. DSHELF är designad för att passa just dig. Du väljer själv hur du vill inreda och använda den.

Material

DSHELF tillverkas av restprodukter från sågverk och snickerier. Av dessa träfibrer produceras Svanemärkta träspånskivor som ger den robusta slutprodukten. Detta känns extra passande för en designprodukt från Björkarnas stad Umeå. Träspånskivorna som vi använder är självklart PEFC-certifierade. 

Tillverkning

DSHELF tillverkas i Sverige. Här kan tillverkning och produktutveckling överblickas på ett bra sätt för att kvalitén skall bli den bästa. Produkt och tillverkning är också utformade med hänsyn till miljö och hållbarhet. Eftersom träfibrer från skogens tillgångar används vid tillverkningen av DSHELF, så går 10 kronor per såld DSHELF oavkortat i retur till plantering av nya träd i utsatta områden. 

Dimensioner

Utvändig

60 cm bred / 19 cm djup / 22 cm hög

Invändig

55 cm bred / 19 cm djup / 19 cm hög

Förpackning & vikt

64 cm lång / 20 cm bred / 6,5 cm hög / 3,5 kg

Svensk funktion

  • Ställ på underlag
  • Fäst på vägg
  • Häng under plan yta
  • Montera enkelt med smarta beslag
  • Flytta efter behov
Ladda ner monteringsanvisning, klicka på knappen.

 

Manual

Smart förvaring

  • Gör det lättare att hålla ordning.
  • Gör att oanvända ytor kan nyttjas.
  • Frigör arbetsytor.
  • Gör det enklare att hitta saker i vardagen.
  • Gör viktiga vardagsprylar lättillgängliga.

Miljövänlig produkt

Vi lägger stor vikt vid att värna om miljön. DSHELF tillverkas i ett modernt svenskt snickeri med god arbetsmiljö och värmeåtervinning från utsug, kompressorer och lackanläggning. Processen från råvara till slutprodukt kontrolleras noggrant steg för steg.

DSHELF tillverkas av PEFC-certifierad träspånskiva, där PEFC täcker in fler av världens skogar än FSC, det tycker vi känns viktigt. Vi är stolta över att endast använda miljömärkt material. Men vi tar dock vår omtanke om jordens resurser ett steg längre:

Eftersom träfibrer från skogens tillgångar används vid tillverkningen av DSHELF känns det naturligt att ge tillbaka. Därför går 10 kronor per såld DSHELF oavkortat i retur till plantering av nya träd i utsatta områden. Att återinvestera i skogen; det är hållbar tillverkning.